Hp chromebooks met touchscreen

Hp is een van de marktleiders op het gebied van chromebooks, en ze hebben een uitgebreid assortiment die zijn uitgevoerd met een touchscreen.

Er zijn van HP verschillende modellen die geleverd worden met een touchscreen. En om duidelijkheid te scheppen wat de modelnummers inhouden vertellen we je er hier meer over. Zo weet je waar je aan begint, en kan je makkelijker een keus maken welk model het beste bij jou past.

De X360 Serie van HP

De X360 serie is de lijn van HP waarvan alle chromebooks zijn voorzien van een touchscreen. Daarnaast is deze serie ook ‘om te klappen’. Zo kan je door het beeldscherm achterover te klappen je laptop ook gebruiken als een tablet. Dit worden ook wel 2-in-1 modellen genoemd.

De X360 serie heeft verschillende onderverdelingen.  Elk model staat voor een ander beeldschermformaat en soms kleinere verschillen die niet direct duidelijk zijn.

We hebben ze hier voor je onderverdeeld.

11 inch met touchscreen

12 Inch Touchscreen modellen

13 inch Touchscreen modellen

14 inch Touchscreen modellen

15 inch Touchscreen modellen

Hier zijn op dit moment geen producten bekend. Om zelf een selectie te maken uit de beschikbare modellen kunt u het filter gebruiken dat hier te vinden is: Zoek binnen alle chromebooks.