HP x2 Chromebook x2 11-da0210nd 11 inch Zilver Chromebook met touchscreen

599,00

Scherm: 11 inch | Kleur: Zilver | Cpu: Qualcomm Snapdragon 2.4 Ghz | Ram: 8 GB | Hdd: 128 GB eMMC SSD | Os: Chrome OS

Bekijk prijs

Artikelnummer: 0196188113196

Beschrijving

Van de schijfruimte houdt je effectief ca. 121 GB over door Chrome OS. Na installatie van de standaard apps is dat ongeveer 119 GB voor je eigen opslag.

Bekijk de huidige aanbieding bij bol.com

Specificaties

De belangrijkste specificaties van de HP Chromebook x2 11-da0210nd op een rij. Hier staan alle onderdelen die belangrijk kunnen zijn in één overzicht. 

Klik op de specificatie om naar de uitleg ervan te 'springen', je blijft op deze pagina. 

Beeldscherm Grootte

11 Inch

  Resolutie

2160 x 1440 pixels

  Leesbaarheid

leesbaarheid 236 ppi

Werkgeheugen (RAM) Totaal

8 GB Ram

Opslagruimte Hardeschijf

128 GB opslagruimte

Videokaart Model

Qualcomm Adreno 618 videokaart

Usb aansluitingen Usb A (normaal)

  Usb C

2

Numeriek toetsenbord Aanwezig

N

Besturingssysteem  

Chrome OS

Draagbaarheid / Gewicht  Gewicht (gram)

1160

Laat een comment achter als je graag iets meer/minder terug willen zien in bovenstaande lijst. Zo kunnen we jou en andere bezoekers nog beter helpen.

Design

In dit deel alles over het uiterlijk en design waar we informeren over de kleurstelling, de vorm, en de eventuele voordelen die dit heeft. 

Kleur - zilver

Het grootste deel van deze chromebook bestaat uit zilver. Dit is de kleur van de 'shell' oftewel de achterkant van je beeldscherm. Op het moment dat je de chromebook dichtklapt is zilver het meest duidelijk te zien. Handig als je jouw chromebook wilt herkennen van een afstand. 

Soms bestaan chromebooks uit 2 hoofdkleuren, en dit is vaak aan de binnenkant het best zichtbaar. De tweede kleur is terug te zien in en rondom het toetsenbord. De plek waar je met je polsen rust tijdens het typen bijvoorbeeld. 

De rand rondom het beeldscherm ( het 'kijk gedeelte' ) is over het algemeen voorzien van dezelfde kleur als die rondom je beeldscherm.

De Hoofdkleur is hiermee de buitenkant van je laptop, en de tweede kleur ( indien aanwezig ) is aan de binnenkant terug te vinden.

Vormfactor en uiterlijk - Convertible (Folder)

Deze HP Chromebook x2 11-da0210nd is een convertible (folder) laptop die je kan veranderen of 'converteren'. Dit worden ook wel 2-in-1 laptops genoemd.

Een 2-in-1 laptop zoals deze is daardoor automatisch uitgevoerd mét een touchscreen.

Het scherm is volledig om te klappen, zodat je de chromebook ook als een tablet in je hand kan houden. Zelfs opzetten als een soort tent-constructie: /\ is mogelijk om van films te kijken, of een presentatie te houden zonder dat je het toetsenbord nodig hebt.

Beeldscherm

Grootte - 11 Inch

De grootte van beeldscherm is 11 inch. De beeldschermgrootte is ook wat de totale afmetingen voor het grootste deel bepaalt. Een klein formaat scherm betekent ook kleinere afmetingen en handiger mee te nemen.

Het aantal inches van een beeldscherm bepaalt niet hoe groot iets weergegeven wordt. Dit is namelijk een combinatie van inch en het aantal pixels. Deze combinatie, en daarmee de leesbaarheid van teksten, wordt uitgedrukt in PPI, oftewel: pixels per (vierkante) inch.

Een hoog aantal PPI is vooral voordelig voor foto's en het kijken van video. 

Om zeker te weten of je de juiste maat kiest voor jouw gebruik, is het handig de volgende tabel er op na te slaan

Beeldschermgrootte Lage resolutie Hoge resolutie
Laag aantal inches (10.1") letters worden bij een lage resolutie ( minder dan 1920x1080 nog goed leesbaar weergegeven letters worden bij een hoge resolutie kleiner weergegeven. zo past er meer op het scherm, ten koste van de leesbaarheid
Hoog aantal inches ( tot 15") letters worden normaal tot groot weergegeven.
Vooral handig als je vooral met tekst te maken hebt of veel leest.
Een hoog aantal inches werkt goed samen met een hoge resolutie. Dit zorgt voor heldere en niet te kleine weergave van tekst.
     

Afhankelijk wat belangrijk voor je is, tekst of beeld, is het goed om rekening te houden met het schermformaat. Of je nu een 11 inch beeldscherm.

Resolutie - 2160 x 1440 pixels

De resolutie van het beeldscherm is 2160 x 1440 pixels. Zoals we bij de beeldschermgrootte al hebben aangegeven, is de combinatie van resolutie en schermgrootte belangrijk.

Als je gaat voor strakke weergave, en zo veel mogelijk informatie in beeld hebben, dan heb je een hoge resolutie nodig. 2160 x 1440 pixels zorgt bij de juiste schermgrootte voor heldere weergave, zonder dat je hoeft te knijpen met je hogen.

Leesbaarheid - 236 ppi

De leesbaarheid van 236 ppi van een beeldscherm is de verhouding tussen de resolutie (2160 x 1440) en de beeldschermgrootte (11 inch). de waarde 236 geeft het aantal punten aan per vierkante inch.

Kleine schermen met een hoge resolutie (zoals 1920x1080) hebben meer punten per inch, dan grotere schermen met dezelfde resolutie.

Voor foto's,bekijken is een grotere PPI voordelig omdat er meer detail verwerkt kan worden op het beeld.

Voor teksten is het beter een goed leebare PPI te hebben, zodat tekst niet te klein wordt weergegeven.

Verlichting

Beeldverhouding

Een beeldverhouding van 3:2 wordt het meest in de fotoindustrie gebruikt. Foto's hebben normaliter deze afmeting als we kijken naar de traditionele foto. De meeste fototoestellen schieten plaatjes in deze verhouding, en dat komt mooi overeen met de maten wanneer je online foto's wilt bestellen.

Processor

Fabrikant - Qualcomm

Model - 7c(Qualcomm Snapdragon)

::AMD::

De HP Chromebook x2 11-da0210nd maakt gebruik gebruik van de Qualcomm 7c. En is o.a. voor videoweergave voorzien van de Qualcomm Adreno 618.

Om de exacte eigenschappen op de zoeken bij de fabrikant (Qualcomm) heb je dit modelnummer nodig. Wil je alle specificaties zien dan kan je ze hier vinden: Zoek 7c bij Qualcomm.

::Intel::

De HP Chromebook x2 11-da0210nd maakt gebruik gebruik van de Qualcomm 7c. En is o.a. voor videoweergave voorzien van de Qualcomm Adreno 618.

Om de exacte eigenschappen op de zoeken bij de fabrikant (Qualcomm) heb je dit modelnummer nodig. Wil je alle specificaties zien dan kan je ze hier vinden: Zoek 7c bij Qualcomm.

::MediaTek::

De HP Chromebook x2 11-da0210nd maakt gebruik gebruik van de Qualcomm 7c. En is o.a. voor videoweergave voorzien van de Qualcomm Adreno 618.

Om de exacte eigenschappen op de zoeken bij de fabrikant (Qualcomm) heb je dit modelnummer nodig. Wil je alle specificaties zien dan kan je ze hier vinden: Zoek 7c bij Qualcomm.

::::